Kursus Penyediaan Makanan

5. Shrimp Canapes


Email ThisBlogThis!Share to XShare to FacebookShare to Pinterest

No comments:

Post a Comment

Home
Subscribe to: Posts (Atom)

About Me

Unknown
View my complete profile

Laporan Lawatan

  • Info Restoran : Nasi Ayam Kak Mala
  • Resepi Nasi Ayam Kak Mala
  • Gambar suasana dalam Restoran Nasi Ayam Kak Mala
  • Gambar Pekerja Sedang Menyediakan Nasi Ayam

Koleksi Gambar Masakan Barat

  • Contoh Masakan Bergambar ( Penyediaan Langkah demi Langkah)
  • 1. Stuffed Chicken
  • 2. Egg Canapes
  • 3. Rice Pilaf with Kebab
  • 4. Chicken Boxing
  • 5. Shrimp Canapes
  • 6. Grill Lamb Rack
  • 7. Prawn Cocktail
  • 8. Strawberry Soufffle

Tip-tip Memasak

  • Tip 1 - Cara Mudah Mengupas Bawang Putih
  • Tip 2 - Membuat Roti Canai Yang Lembut
  • Tip 3 - Hilangkan Gatal Sulur Keladi
  • Tip 4 - Mengelakkan Pasta Melekat
  • Tip 5 - Pau Lebih Enak
  • Tip 6 - Elak Kelapa Parut Basi
  • Tip 7 - Ikan Haruan Tidak Hanyir
  • Tip 8 - Menguji Kek Yang Telah Masak
  • Tip 9 - Menghilangkan Lemak Ayam
  • Tip 10 - Menghilangkan Bau Petai
  • Tip 11. Nenas Lembutkan Daging
  • Tip 12. Badam mudah dikupas.
  • Tip 13. Kacang Hijau Mudah Empuk
  • Tip 14. Kek Keju Jadi Gebu
  • Tip 15. Pulut Cepat Masak

Rumusan Modul

  • Unit 1 - Pengurusan Ruang Kerja

Total Pageviews

Blog Archive

  • ▼  2014 (5)
    • ▼  November (5)
      • Selamat Datang
      • Koleksi Tip Memasak
      • RUMUSAN MODUL: UNIT 1 – PENGURUSAN RUANG KERJA
      • Tips memasak
      • Pengenalan
Awesome Inc. theme. Theme images by molotovcoketail. Powered by Blogger.